Grovfoderproduktion

Prima øko-wraphø i store rundballer

Vi sælger wraphø fra nyomlagte, økologiske marker med lækker græsblanding beregnet til heste. Det har et højt tørstofindhold, er velsmagende og strukturholdigt med timothe for god tyggetid. Wormstrupgaarden er en del af The Horse Umbrella, hvilket betyder at du kan stole på at wraphøet er produceret af dedikerede hestefolk med både uddannelser indenfor heste – herunder også fodring – OG grønne uddannelser og som ikke mindst gør sig umage. Analyse af høet vil foreligge snarest, og der vil være mulighed for at tilkøbe udarbejdelse af foderplan.

Ballerne er naturligvis velegnet til det større hestehold. Men idet vi tilstræber en høj tørstofprocent og at lagerfastheden heraf er relativt høj, kan de i vinterhalvåret også sagtens benyttes af mindre hestehold på bare 2-3 heste og opefter (selvfølgelig afhængigt af dagligt forbrug).

Pris (høst 2016): kun 400 kr. per balle (der er MEGET foder i)
10% rabat ved køb af parti på min. 10 baller!

Vedr. transport – bemærk:

Ved afhentning af en enkelt balle kan lille trailer lejes for 50kr. og ved køb af min. 5 store rundballer kan stor trailer (kræver trailerkørekort og stærk bil) ligeledes lejes for blot 50kr. Traileren har tip-lad, hvorfor du/I ikke selv behøver at have en balletang til at tage dem af traileren (de kan trilles af). Alternativt kan der arrangeres levering imod betaling per læs efter følgende takster:

< 20km t/r kr. 100,-
< 40km t/r kr. 200,-
< 60km t/r kr. 300,-