Beslagsmedie

AARHUS BESLAGSMEDIE
/v. Jakob Grabow

Vi tilbyder omhyggelig beskæring og skoning i Østjylland og på Samsø, herunder:

  • Korrektion af tå- og benstilling hos føl
  • Vedligeholdende beskæring samt korrektiv beskæring
  • Alm. skoning med beslag efter individuelle behov
  • Varm-/skoning med special- eller sygebeslag

Arbejdet udføres samvittighedsfuldt af uddannet beslagsmed Jakob Grabow (reg.nr. 340) og i forbindelse med sygebeslag eller i tilfælde af grelle benstillingsfejl hos føl ofte i samråd med dyrlæge. Vi samarbejder allerede med flere dyrlæger i området – og gør det også gerne med din! Uddannelsen indenfor specialbeslag er sket hos selveste Henrik Berger!

Man kan godt sig “hver ting til sin tid”. For os handler det dog som udgangspunkt ikke om, hvad hesten kan klare sig med (eller i dette tilfælde uden), men derimod om:

  1. … at undgå uhensigtsmæssige belastninger på ben (herunder knogler og led) og slid af hove både på kort og på lang sigt. Det handler altså om hestens holbarhed.
  2. … at opnå fuldt udbytte af hestens præstationsformåen/potentiale ved at give den optimale vilkår. I denne sammenhæng skabe et afbalanceret fundament herfor.

Når det så er sagt, så er vi selvfølgelig klar over, at der for den enkelte hesteejer kan være forskellige faktorer, som spiller ind, når de vælger forskellige ting til eller fra. Men hesteejeren skal i al fald have den rigtige vejledning, sådan at der ikke træffes valg blot på baggrund af uvidenhed.

Iblandt vores kunder findes alt lige fra shetlandsponyer over sportsponyer og avlsheste til toptunede Grand Prix-heste. Specialracer er også særdeles velkomne! Om det er på hygge-/amatørplan eller professionelt: Vi tager din hest alvorligt!

Vi er i 2014 blevet godkendt af DS til at tage lærling ind.