Bed&Breakfast

BED & BREAKFAST
Overnatning og ferie-/stævneopstaldning

Vi tilbyder overnatning og eventuelt opstaldning også fx i forbindelse med arrangementer på Vilhelmsborg. Folk med andre ærinder er selvfølgelig også velkomne. Vi kan også arrangere det som bondegårdsferie eller måske rideferie. Vi må dog desværre erkende indtil videre at have knap så gode erfaringer med at have håndværkere boende.

Vi gør opmærksom på at værelserne forefindes i vores eget hus, hvorfor der altså ikke er tale om et fancy hotel eller om separate boliger. Huset er stort og har mange værelser, så det kan huse mange mennesker, når blot vi alle viser hensyn til hinanden 🙂


PRISER PÅ OVERNATNING 2019

Bemærk: der kan være mindre hårdt belagte perioder, hvor vi kan tilbyde lidt afslag i prisen ved længerevarende ophold. Vil forsøge at få lagt billeder ind af de forskellige værelser snart.

Værelserne er fortrinsvis på 1. sal i vores stuehus, som er af ældre dato. Der er WIFI på stedet. Toilet på gangen. Selvsagt adgang til bad også (fælles – lige nedenfor trappen). Køkken med komfur osv. til rådighed, dog kan pladsen i køleskabet være kneben, når vi er mange i huset. Indgang igennem kælderen, hvor også fodtøj bedes placeret. Medbring gerne hjemmesko eller sokker. Da vi har træpillefyr som varmekilde, vil der i sommerhalvåret ikke være varme på. Det er imidlertid muligt at få varme på værelset ved hjælp af en olie-elradiator. Når det er koldt har vi ofte tændt op i brændeovnen i hall’en, hvor gæster er velkomne til at sidde og hygge og indtage mad.

Der er sengetøj/linned og håndklæder inkluderet i prisen.

Bemærk at der tages forbehold for ændringer i priserne jf. forbedringer som løbende foretages på stedet…

“Dobbeltværelse” (3 stk.)
Et dobbelt værelse koster 500kr. per nat.
Evt. (1) ekstra opredning på madras +100kr./nat.
Værelserne er af varierende størrelse – fordelingen følger naturligvis booking-rækkefølgen. På det største af værelserne kan dobbeltsengen skilles ad til to enkeltsenge. Et af de andre værelser ligger ved siden af entréen i kælderen (har fuld vindueshøjde), men har til gengæld eget toilet/bad!

“Twin room” (1 stk.)
Udover det store dobbeltværelse, hvor sengen kan deles til to, har vi også et værelse med to enkeltsenge. Det koster ligeledes 500kr. per nat.
Værelset her har ikke synlig/justérbar indbygget radiator og opvarmes derfor med en god olie-elradiator, som er nem at regulere varmen med.

“Enkeltværelse” (1 stk.)
Dette værelse er kun lejlighedsvis til rådighed. Enkeltværelset koster 350kr. per nat.
Til info fremstår enkeltværelset p.t. som ubeboet børneværelser/hobbyrum.

OBS vedr. udvalg af værelser: Vi arbejder hele tiden på at forbedre på stedet. Det gælder såvel inde som ude og gælder således også for værelserne og de arealer som er tilgængelige i forbindelse hermed.

Vedr. små børn: Vi har både en tremmeseng og en folde-ud weekendseng til rådighed. “Indmad” / sengetøj bedes I dog selv sørge for.

Tilkøb af morgenmad
Vi vil ofte kunne arrangere morgenmad, såfremt dette er et ønske: 50kr. per mund per morgen.

Opstaldning
(spørg til hvilket antal bokse der er til rådighed på det pågældende tidspunkt)

Opstaldning af pony/hest koster 200kr. for den første nat og 150,- for de efterfølgende eller 6 nætter for 700,-. Stalden er primitiv og under ombygning. Bunden er af spagnum.

Kontakt os per SMS 22 800 112 eller mail info@thehorseumbrella.dk