Bed&Breakfast

BED & BREAKFAST

 

Overnatning og ferie-/stævneopstaldning

Vi tilbyder overnatning og eventuelt opstaldning også fx i forbindelse med arrangementer på Vilhelmsborg. Der er mindre end 5 km til Vilhelmsborg. Folk med andre ærinder er selvfølgelig også velkomne. Vi kan også arrangere det som bondegårdsferie. Vi må dog desværre erkende indtil videre at have knap så gode erfaringer med at have håndværkere boende.

Vi gør opmærksom på at værelserne forefindes i vores eget hus, hvorfor der altså ikke er tale om et fancy hotel eller om separate boliger. Huset er stort og har mange værelser, så det kan huse mange mennesker, når blot vi alle viser hensyn til hinanden 🙂

2021

På 1. sal i vores stuehus, som er af ældre dato, har vi aktuelt til udlejning et værelse til 3 personer (en dobbelt- som kan skilles ad + en enkeltseng) og to-tre værelser til 2 (hhv. dobbelt og “twin”). Der er toilet på gangen. Der er adgang til (“fælles”) bad lige nedenfor trappen og til de logerende et komplet separat grovkøkken (m. køleskab, elkedel, ovn, komfur, service, te & kaffe osv.) til rådighed i kælderen, således at man kan lave mad fra bunden eller opvarme medbragt mad.
Derudover har vi også et enkelt værelse (med fuld vindueshøjde vel at mærke) til 2 personer i kælderen lige ved entréen. Dette værelse har eget toilet med bad tilknyttet. Der er naturligvis ligeledes adgang til at benytte ovennævnte køkken.
 
Der er redt op med linned og der er også håndklæder, så I ikke behøver tage det med hjemmefra. – Der er nok at slæbe på, når man er afsted med sin pony/hest 🙂
 
Indgang sker igennem kælderen, hvor også fodtøj bedes placeret. Medbring gerne hjemmesko eller sokker. Da vi har træpillefyr som varmekilde, vil der en del af året ikke være varme på. Det er imidlertid muligt at få varme på værelset ved hjælp af en olie-elradiator. Når det er koldt har vi ofte tændt op i brændeovnen i hall’en, hvor gæster er velkomne til at sidde og hygge og indtage mad.
 

PRISER

3 personers 650kr. / nat
2 personers 500kr. / nat
På nogle værelser kan der med lidt god vilje være plads til en ekstra opredning på madras til 150kr. / nat.

Der kan være mindre hårdt belagte perioder, hvor vi kan tilbyde lidt afslag i prisen ved længerevarende ophold. Vil forsøge at få lagt billeder ind af de forskellige værelser snart.

Bemærk: Der tages forbehold for ændringer i priserne jf. forbedringer som løbende foretages på stedet…


OBS vedr. udvalg af værelser:
Vi arbejder hele tiden på at forbedre på stedet. Det gælder såvel inde som ude og gælder således også for værelserne og de arealer som er tilgængelige i forbindelse hermed.

Vedr. små børn: Vi har både en tremmeseng og en folde-ud weekendseng til rådighed. “Indmad” / sengetøj bedes I dog selv sørge for.

Tilkøb af morgenmad
Vi vil ofte kunne arrangere morgenmad, såfremt dette er et ønske: 50kr. per mund per morgen.

Opstaldning
(spørg til hvilket antal bokse der er til rådighed på det pågældende tidspunkt)

Opstaldning af pony/hest koster 200kr. for den første nat og 150,- for de efterfølgende eller 6 nætter for 700,-. Stalden er primitiv og under ombygning. Bunden er af spagnum.

Kontakt os per SMS 22 800 112 eller mail info@thehorseumbrella.dk

 

(Et par billeder fra tidligere indretning)